הלחמניות של אמא אתי

המצרכים :
50 גרם שמרים
רבע כוס מים פושרים
כפית קמח
כפית סוכר
להתפיח את כל המצרכים הללו בקערה קטנה

בקערה גדולה :
2 ו שלושת רבע כוסות מים פושרים
כף מלח
ביצה
כוס שמן
כוס סוכר
אופן ההכנה:
לערבב את כל הנוזלים לאחר מכן להוסיף את כל החומרים היבשים
כקילו קמח (אתם תרגישו את הבצק לא יבש מידי ולא רטוב מידי נעים למגע )
להתפיח את הבצק כחצי שעה
לאחר מכן להתפיח שוב ולאחר ההתפחה השניה ליצור לחמניות ולהתפיח שוב
10 דקות.
למרוח ביצה שומשום ולאפות כחצי שעה ב 170 מעלות

בתיאבון

מתכונים נוספים